SOITA MA-TO 8-16, PE 8-15
p. 02 277 2600

AS. OY SEPTIMUS

Kiinteistöpiste Vuori ja Septimuksen hallitus vievät asioita eteenpäin yhteistyössä

Asunto-osakeyhtiö Septimus on Turkulainen arvotalo. Hallitus onkin pyrkinyt aktiivisesti pitämään rakennuksesta huolta ja työhön on osallistunut myös Kiinteistöpiste Vuori, joka vastaa kiinteistön isännöinnistä.

–Kiinteistöpiste Vuoren Tommy Dahlbergin kanssa meillä on ollut samanlainen ajatus talon hoidosta, joten yhteistyö on ollut helppoa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Jarkko Kaplin

–Kun kaikki ovat samalla sivulla, olemme hallituksen ja Tommyn kanssa saaneet vietyä asioita sujuvasti valmistelusta toteutukseen saakka, hän lisää.

Pitkää yhteistyötä

Käsityöläiskadulla sijaitsevassa Septimuksessa on yhteensä 31 asuin- ja liikehuoneistoa. Kiinteistöpiste Vuori on vastannut kiinteistön isännöinnistä jo pitkään.

–Reilusti toistakymmentä vuotta, Kaplin vahvistaa

Ja kun yhteistyö toimii hyvin, ei ole estettä, miksei se jatkuisi vielä pitkään.

Asunto-osakeyhtiö Kipinäkankare luottaa Kiinteistöpiste Vuoreen

Vuonna 1962 valmistunut asunto-osakeyhtiö Kipinäkankare Puutorin laidalla on yksi Kiinteistöpiste Vuoren suurimmista kohteista. Talossa on 120 asuntohuoneistoa ja 18 liike- ja toimistotilaa. Vuori on vastannut yhtiön isännöinnistä jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

–Olemme erittäin tyytyväisiä. Kaikki on toiminut hienosti ja asiointi Kiinteistöpiste Vuoren kanssa on ollut helppoa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Per Jalava.

–Isännöitsijä hoitaa puolestamme kaikki laskut ja siivouspalvelun ja paperityöt on aina tehty viimeisen päälle, hän lisää.

Harvinainen etu

Kipinäkankare on siitä harvinainen asunto-osakeyhtiö, että sillä on edelleen talonmies. Yhtiökokouksessa on keskusteltu huoltoyhtiön hankinnasta, mutta oman talonmiehen edut ovat painaneet vaakakupissa enemmän.

–Oman talonmiehen kanssa apu on aina lähellä ja palvelu ensiluokkaista, Jalava toteaa.

–Ja kun isännöintikin on kunnossa, ei meillä ole mitään huomautettavaa palveluissamme, hän päättää.

Copyright Kiinteistöpiste Vuori 2023