SOITA ARK. KLO 8-16
p. 02 277 2600

ISäNNöINTIPALVELUT

Isännöitsijä vastaa taloyhtiön päivittäisestä toiminnasta

Isännöintipalvelu ei ole vain kiinteistöhuoltoa tai asiakirjatoimitusta. Isännöitsijä on asunto-osakeyhtiön toimitusjohtaja, joka hoitaa isännöitävän talon juoksevat asiat sekä valmistelee ja toteuttaa yhtiön hallituksen ja yhtiökokouksen päättämät asiat.

ISA-auktorisointi kertoo luotettavasta ja laadukkaasta isännöintipalvelusta

ISA-auktorisoidut isännöintiyritykset sitoutuvat toiminnassaan auktorisoinnin laatuvaatimuksiin. Kun valitset auktorisoidun isännöintitoimiston, varmistat että isännöinti on luotettavissa käsissä.

Auktorisointi mittaa muun muassa isännöitsijän kokemusta, koulutusta ja projektiosaamista sekä taloyhtiön juridisten asioiden hallintaa.  Osaaminen myös auditoidaan säännöllisesti. Katso pätevyysvaatimukset täältä.

Kiinteistöpiste Vuori Oy on ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto, mikä takaa että toimintatapamme ovat Isännöitsijöiden auktorisointiyhdistyksen mukaiset. Auktorisointi takaa isännöinnin laadun ja sitä kautta ja asiakastyytyväisyyden.

Asiakkaamme ovat pääosin asunto-osakeyhtiöitä, mutta myös aluehuoltoyhtiöitä.

Etsiikö taloyhtiösi luotettavaa isännöitsijää?

Haluatteko luotettavaa ja tehokasta isännöintipalvelua? Meiltä löytyy. Täytä lomake, niin otamme yhteyttä.

Huom! tarjouksen pyytäjän tulee olla yhtiön hallituksen jäsen, isännöitsijä tai näiden valtuuttama.

Ellei tarjouksessa muuten sovita, tarjoamme isännöitsijän palvelut Kiinteistöliiton suosituksen mukaan (tehtäväluettelo) ja noudatamme kiinteistönhuollon ja isännöinnin yleisiä sopimusehtoja (ISE 2007).

Ota yhteyttä

Copyright Kiinteistöpiste Vuori 2018