SOITA ARK. KLO 8-16
p. 02 277 2600

KIRJAUDU TALOYHTIÖ.INFO -PALVELUUN

Taloyhtiö.info -palvelusta löytyy tietoa taloyhtiöistä

Taloyhtiö.info on verkkopalvelu, johon on kerätty yleistä tietoa taloyhtiöstäsi. Palvelu toimii Kiinteistöpiste Vuori -sivuston ulkopuolella ja vaatii erillisen kirjautumisen.

Tarvittaessa voit pyytää kirjautumistunnukset Taloyhtiö.info -palveluun joko taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä.

TIEDOTE 16.4.2019

Taloyhtiönne sähköinen palvelukanava on jälleen käytettävissä.

Olemme tehneet kaikkemme yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa selvittääksemme kansainvälisten verkkorikollisten tekemää tietomurtoa ja saadaksemme Taloyhtio.Info-palvelun entistä tietoturvallisempana käyttöönne. Palvelu on nyt saatu pystyyn uudessa puhtaassa palvelinympäristössä ja toimii jälleen normaalisti.

Tietomurron tutkinta jatkuu edelleen yhteistyössä suomalaisten viranomaisten kanssa. Noudatamme heidän antamiaan ohjeita. Tiedossamme ei ole, että käyttäjätiedot olisivat joutuneet ulkopuolisten haltuun.

Varotoimenpiteenä kaikkien käyttäjien salasanat on kuitenkin nollattu palvelussa. Voit tilata uuden salasanan itsellesi osoitteessa https://secure.taloyhtio.info, josta myös kirjautuminen toistaiseksi tapahtuu. Jos käyttäjätunnuksesi on unohtunut (useimmiten käyttäjätunnus on sähköpostiosoite), voit tiedustella sitä osoitteesta asiakaspalvelu@taloyhtio.info.

Pahoittelemme tietomurron teille aiheuttamaa käyttökatkosta ja harmia. Iloksemme voimme kuitenkin vihdoin ilmoittaa palvelun olevan jälleen käytössänne entistä turvallisempana.

Toivotamme oikein hyvää kevättä ja pääsiäistä!

Terveisin,
Taloyhtio.Info

Tilaa tunnukset tai kirjaudu

Taloyhtiö.info -palvelu on taloyhtiön tietopaketti, josta löytyy tietoa yhtiön toiminnasta. Osakkeenomistajat voivat pyytää palvelun tunnuksia oheisella lomakkeella.

Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu tästä.

Copyright Kiinteistöpiste Vuori 2018